Rasmus Bro

Rasmus Bro

Professor

Medlem af:


    1. 2004
    2. Udgivet

      Determination of the protein content in brine from salted herring using near-infrared spectroscopy: research note

      Svensson, V. T., Nielsen, H. H. & Bro, Rasmus, 2004, I: Lebensmittel-Wissenschaft & Technology. 37, 7, s. 803-809 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Quantification and handling of sampling errors in instrumental measurements: a case study

      Andersen, C. M. & Bro, Rasmus, 2004, I: Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. 72, 1, s. s.43-50 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Quantification of handling of sampling errors in instrumental measurements: a case study

      Andersen, C. M. & Bro, Rasmus, 2004, I: Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. 72, s. 43-50 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Rapid dioxin assessment in fish products by fatty acid pattern recognition

      Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2004, I: The Analyst. 129, 129, s. 553-558 6 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Theory of net analyte signal vectors in inverse regression

      Bro, Rasmus & Andersen, C. M., 2004, I: Journal of Chemometrics. 17, s. 646-652 5 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 4226399