Institut for Fødevarevidenskab

  1. Udgivet
  2. Udgivet

    5 spørgsmål og svar om de vigtige kostfibre

    Mouritsen, Ole G., 2020, I: Politiken MAD. 7, s. 82-83 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    A role for cephs in changing eating behaviour

    Mouritsen, Ole G., 2021, Caephalopod recipes 2021. Power, A. M. (red.). European Union, s. 60-61

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Analysis/chromatographic methods

    Ardö, Ylva Margareta & Rotvig Kristiansen, K., 2002, Encyclopedia of dairy sciences. London: Academic Press, s. 55-62 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  5. Udgivet

    Analysis/electrophoresis

    O'Mahony, J. A., Ardö, Ylva Margareta & McSweeney, P. L. H., 2002, Encyclopedia of dairy sciences. London: Academic Press, s. 67-74 8 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  6. Udgivet

    Antioxidanter fra grøn te skal forbedre kvaliteten af langtidsholdbar mælk

    Lund, Marianne N., 2018, 1 s. København : Danmarks Frie Forskningsfond.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  7. Udgivet

    Antioxidanter redder din mad - og måske dit helbred

    Skibsted, Leif Horsfelt & Abildgaard, I., 2014, I: Samvirke. 8, s. 26-28 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  8. Udgivet

    Bakterierne giver konsistensen

    Ipsen, Richard, 2010, Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. Thostrup, L. (red.). Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, s. 12-13 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Barn, smakpreferenser och matvanor

    Wendin, Karin Maria Elisabet, Sepp, H., Höijer, K. & Rothenberg, E., 2014, I: Nordisk Nutrition. 3, s. 19-22 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. Udgivet

    Bee bread

    Evans, J. D., 2015

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...18 Næste