Institut for Fødevarevidenskab

  1. 1986
  2. IDF Action Team (Ekstern organisation)

    Ardö, Ylva Margareta (Medlem)

    1 jan. 198631 dec. 2005

    Aktivitet: Medlemskab - typerMedlemskab af styrelse i virksomhed eller organisation

  3. 1990
  4. The combined effect of temperature, pH, benzoic- and sorbic acid on the growth of Lactobacilli.

    Jespersen, Lene (Andet)

    1990

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  5. 1991
  6. Analytical methods for quantitative determination of microorganisms in soil.

    Jespersen, Lene (Andet)

    1991

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  7. The combined effect of pH, benzoic- and sorbic acid on the growth of yeasts.

    Jespersen, Lene (Andet)

    1991

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  8. 1992
  9. The significance of yeasts and moulds in maize dough fermentation

    Jespersen, Lene (Andet)

    1992

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  10. 1994
  11. Influence of culture yeast on beer flavour.

    Jespersen, Lene (Andet)

    1994

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  12. Typing of Saccharomyces cerevisiae using pulse field gel electrophoresis for determination of chromosome pattern

    Jespersen, Lene (Andet)

    1994

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  13. Use of flow cytometry for estimation of the physiological condition of brewing yeasts (Saccharomyces cerevisiae).

    Jespersen, Lene (Andet)

    1994

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  14. 1995
  15. Fluorometric methods for analysis of microorganisms.

    Jespersen, Lene (Andet)

    1995

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  16. New methods for identification and characterization of yeasts

    Jespersen, Lene (Andet)

    1995

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...43 Næste