Anvend faciliteterne på FOOD

Hver dag samarbejder FOOD på mange måder med industripartnere. Vores forskning foregår hovedsageligt tæt sammen med industripartnere, og det er også dem størstedelen af vores studerende samarbejder med under deres kandidatspeciale.

Men vi er også åbne for at lave arbejdspladser til industrien på vores faciliteter der introduceres her. Det kan være, at du har brug for en lille testproduktion af et bestemt produkt på vores pilotanlæg eller en analyse fra vores laboratorier. Måske har du bare brug for en kort præsentation for dit personale en eftermiddag, om det nyeste inden for forskningen, og for at afgøre om det er noget dit firma vil gå videre med?

Her på denne side præsenterer vi en række af vores pilotanlæg og laboratoriefaciliteter til inspiration. Forhåbentlig finder du dette interessant og kontakter os med opgaver. Vi vil meget gerne hjælpe dig med dette. Efter en samtale om hvad du har brug for, og hvordan vi kan hjælpe dig, laver vi et tilbud og et udkast til en aftale om opgaven. Med andre ord kan du købe tjenester fra vores faciliteter ligesom du gør med andre firmaer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.