Ledelse og organisering

Institutlederteam

Institutlederteamet består af managementteamet og sektionslederne. Managementteamet håndterer den daglige planlægning på institutniveau. Sektionslederne står for den daglige planlægning i deres respektive sektioner.

Institutlederteamet træffer beslutninger for Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD).

Managementteam

Billede af Anna Haldrup

Anna Haldrup
Institutleder

Billede af Annemarie Olsen

Annemarie Olsen
Viceinstitutleder for undervisning

Billed af Nanna Viereck

Nanna Viereck
Viceinstitutleder for Forskning og Innovation

Billede af Carsten P. Sørensen

Carsten P. Sørensen
Administrationschef  

Billede af Hanne Drøidal

Hanne Drøidal
HR-konsulent, tilforordnet

Sektionsledere

Billede af Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen
Sektionsleder for Ingrediens- og mejeriteknologi

Billede af Susanne Knøckel

Susanne Knøckel
Sektionsleder for Mikrobiologi og fermentering

Billede af Wender Bredie

Wender Bredie
Sektionsleder for Design og forbrugeradfærd

Billede af Søren Balling Engelsen

Søren Balling Engelsen
Sektionsleder for Kemometri og analytisk teknologi


Carsten P. Sørensen: Sekretær for Institutlederteamet.