Fødevarer og Ernæring præsenteret for unge fynboer
Hvad skal jeg nu? spørger mange af sommerens kommende studenter i øjeblikket sig selv. Messen ”Uddannelse Uden Grænser”, der for nylig blev afholdt i Odense, gav masser af bud på svaret. To studerende fra Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) deltog for at fortælle om bacheloruddannelsen Fødevarer og Ernæring.
Uddannelse Uden Grænser 2016, der blev afholdt i samarbejde med Studievalg Fyns Studie- og Karrieredag, blev besøgt af 8000 mennesker og bød på et omfangsrigt program med præsentation af en række videregående uddannelser. På opfordring af Studievalg Fyn havde FOOD et indlæg om bacheloruddannelsen Fødevarer og Ernæring, som blev præsenteret af to studerende, Jeppe Hagedorn Hansen og Jakob Forsberg Larsen.
”I vores oplæg, som varede 35 minutter, kom vi vidt omkring uddannelsen: Opbygning, studiemiljø, specialiseringerne, kandidatuddannelserne, det sociale på studiet, Foreningen for Ernærings og Fødevarestuderende, karrieremuligheder, eksterne arrangementer mm,” siger Jeppe Hagedorn Hansen, der oplevede messen som en god mulighed for at få kendskabet til uddannelsen bredt ud til flere.
Læs mere om bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring på studier.ku.dk
Emner
Relaterede nyheder
FOOD-uddannelserne:
• Bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring
På bacheloruddannelsens andet år kan man specialisere sig i ”Kvalitet og teknologi” eller ”Sundhed og ernæring”.
Lægger man et halvt års praktik ovenpå specialiseringen i Kvalitet og teknologi, bliver man Fødevareingeniør.
Afhængigt af specialiseringen kan man læse videre på en række forskellige kandidatuddannelser, hvoraf mange især søger følgende:
• Food Science and Technology (kandidat i fødevarevidenskab), engelsksproget, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)
• Food Innovation and Health (kandidatuddannelse), engelsksproget, (FOOD)
• Human Nutrition (kandidat i human ernæring), engelsksproget, Institut for Idræt og Ernæring (NEXS)
• Klinisk Ernæring (kandidatuddannelse), dansksproget, (NEXS)