14. januar 2016

Fødevarer og Ernæring præsenteret for unge fynboer

Fødevareuddannelse

Hvad skal jeg nu? spørger mange af sommerens kommende studenter i øjeblikket sig selv. Messen ”Uddannelse Uden Grænser”, der for nylig blev afholdt i Odense, gav masser af bud på svaret. To studerende fra Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) deltog for at fortælle om bacheloruddannelsen Fødevarer og Ernæring.

Uddannelsesmessen UUG 2016 var i Odense den 11. og 12. januar og tiltrak 8000 besøgende, der fik inspiration til uddannelsesmuligheder. 

Uddannelse Uden Grænser 2016, der blev afholdt i samarbejde med Studievalg Fyns Studie- og Karrieredag, blev besøgt af 8000 mennesker og bød på et omfangsrigt program med præsentation af en række videregående uddannelser. På opfordring af Studievalg Fyn havde FOOD et indlæg om bacheloruddannelsen Fødevarer og Ernæring, som blev præsenteret af to studerende, Jeppe Hagedorn Hansen og Jakob Forsberg Larsen.

”I vores oplæg, som varede 35 minutter, kom vi vidt omkring uddannelsen: Opbygning, studiemiljø, specialiseringerne, kandidatuddannelserne, det sociale på studiet, Foreningen for Ernærings og Fødevarestuderende, karrieremuligheder, eksterne arrangementer mm,” siger Jeppe Hagedorn Hansen, der oplevede messen som en god mulighed for at få kendskabet til uddannelsen bredt ud til flere.

Præsentationen indeholdt bl.a. korte videoer, der beskriver uddannelsen fra forskellige synsvinkler.

Se korte videoer om uddannelsen til bachelor i Fødevarer og ernæring:

Læs mere om bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring på studier.ku.dk