Nyhedsbrev fra Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) – Københavns Universitet

FOOD > Nyheder > FOOD nyhedsbrev > FOOD's alumne nyhedsbrev

FOOD's alumne-nyhedsbrev

FOOD's alumne nyhedsbrev udkommer 5 gange årligt og vil holde dig orienteret om ny forskning på fødevareområdet, nye forskningssamarbejder i fødevarebranchen samt nyt om fødevareuddannelserne.
Alle kan tilmelde sig nyhedsbrevet, men det er særligt rettet mod alumner fra Københavns Universitets Institut for Fødevarevidenskab og alumner fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (KVL), som fusionerede med Københavns Universitet i 2007.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtykke til, at Københavns Universitet må kontakte dig via mail med information og nyhedsbreve, invitationer til debatarrangementer og konferencer, spørgeskemaundersøgelser samt aktuelle tilbud på kursusdeltagelse, foredrag og produkter. Du kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Læs mere om Københavns Universitets privalivspolitik.

Tilmelding til nyhedsbrevet: