KU FOOD's nyhedsbrev
KU FOOD's nyhedsbrev udkommer 4 gange årligt og vil holde dig orienteret om ny fødevarevidenskablig forskning, nye forskningssamarbejder i fødevarebranchen samt nyt om fødevareuddannelserne. Vi har brug for en mere bæredygtig fødevareproduktion, og du vil bl.a. kunne læse om forskning og uddannelse, der er med til at løse de globale udfordringer på fødevareområdet.
Tilmelding til nyhedsbrevet:
Tidligere nyhedsbreve
KU FOOD's nyhedsbrev, november 2020
KU FOOD's nyhedsbrev, juli 2020
KU FOOD's nyhedsbrev, april 2020
KU FOOD's nyhedsbrev, december 2019
KU FOOD's nyhedsbrev, september 2019
KU FOOD's nyhedsbrev, juni/juli 2019
KU FOOD's nyhedsbrev, april 2019
FOOD's alumne nyhedsbrev november 2018
FOOD's alumne nyhedsbrev juni/juli 2018
FOOD's alumne nyhedsbrev maj 2018
FOOD's alumne nyhedsbrev marts/april 2018
FOOD's alumne nyhedsbrev december/januar 2017/2018
FOOD's alumne nyhedsbrev oktober/november 2017
FOOD's alumne nyhedsbrev juni/juli 2017
FOOD's alumne nyhedsbrev april 2017
FOOD's alumne nyhedsbrev januar 2017
FOOD's alumne nyhedsbrev november / december 2016
FOOD's alumne nyhedsbrev september 2016
FOOD's alumne nyhedsbrev juni/juli 2016
FOOD's alumne nyhedsbrev april / maj 2016
FOOD's alumne nyhedsbrev januar / februar 2016
FOOD's alumne nyhedsbrev november / december 2015
FOOD's alumne nyhedsbrev september / oktober 2015