11. maj 2015

Fødevareuddannelserne har lav dimmittend-ledighed

Fødevareuddannelserne

Prodekan for kandidat- og masteruddannelser på Københavns Universitet, Grete Bertelsen, roser fødevareuddannelserne i et debatindlæg på Altinget den 8. maj 2015. Uddannelserne er internationalt anerkendte for deres høje faglige niveau, tætte kontakt til erhvervslivet og lave dimittend-ledighed.

Billede af prodekan for kandidat og masteruddannelser på KU, Grete Bertelsen

Prodekan for kandidat- og masteruddannelser på Københavns Universitet, Grete Bertelsen.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udbyder en bacheloruddannelse i Fødevarer og Ernæring og fire kandidatuddannelserne, nemlig Food Innovation and Health, Human Nutrition, Klinisk Ernæring samt Food Science and Technology med specialiseringer inden for bl.a. bryggeri, der giver titlen brygmester, og mejeriteknologi, der giver titlen mejeriingeniør. Det er disse uddannelser Grete Bertelsen omtaler i debatindlægget, som du kan læse på Altinget.

Emner