Film om bachelor i Fødevarer og ernæring
Bacheloruddannelsen "Fødevarer og ernæring" bliver levende beskrevet i en ny film, som er optaget for Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) på Københavns Universitet.
Hvilke kvalifikationer skal der til, når man gerne vil være fx mejeriingeniør eller brygmester? Hvordan er studiemiljøet på Københavns Universitets Frederiksberg Campus, hvor Institut for Fødevarevidenskab ligger? Hvilke jobs kan man søge eller arbejde hen imod med en bachelor i Fødevarer og ernæring i rygsækken? Det er nogle af de spørgsmål, filmen besvarer. Blandt de medvirkende er Lina og Kasper, som læser på bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. De fortæller om studiet, og vi møder bl.a. studielederen, to undervisere og tre færdige kandidater i job.
Filmen er rettet mod bl.a. gymnasieelever, som overvejer at tage en videregående uddannelse på FOOD.
Filmen er produceret af det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE).
Du kan se filmen og læse mere om uddannelserne på Institut for Fødevarevidenskab på www.studier.ku.dk. Filmen ligger også på YouTube.
Emner
Relaterede nyheder
FOOD-uddannelserne:
• Bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring
På bacheloruddannelsens andet år kan man specialisere sig i ”Kvalitet og teknologi” eller ”Sundhed og ernæring”.
Lægger man et halvt års praktik ovenpå specialiseringen i Kvalitet og teknologi, bliver man Fødevareingeniør.
Afhængigt af specialiseringen kan man læse videre på en række forskellige kandidatuddannelser, hvoraf mange især søger følgende:
• Food Science and Technology (kandidat i fødevarevidenskab), engelsksproget, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)
• Food Innovation and Health (kandidatuddannelse), engelsksproget, (FOOD)
• Human Nutrition (kandidat i human ernæring), engelsksproget, Institut for Idræt og Ernæring (NEXS)
• Klinisk Ernæring (kandidatuddannelse), dansksproget, (NEXS)