28. august 2019

Bæredygtighed bragede igennem indlæggene på Food Day 2019

food day 2019

Bæredygtighed havde det store fokus på den første fødevarekonference Food Day 2019 på Københavns Universitet. Der var indlæg fra både industrien samt forskere fra en række institutter på Det Natur og Biovidenskabelige Fakultet, SCIENCE, der huser universitetets fødevareplatform. Konferencen meldte om alt udsolgt - se stemningsbilleder fra dagen her. 

Dagen bød på en lang række indlæg, der overordnet set handlede om at skabe en bæredygtig fødevareproduktion, som kan være med til at opfylde en række af FN's verdensmål. 

Leder af Institut for Fødevarevidenskab, Anna Haldrup, og leder af Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Bo Jellesmark, fortæller om idéen bag Food Day 2019 i videoen herunder.

Lars Nørgaard fra FOSS, Harald Krabbe fra Frederiksdal og Thomas Schäfer fra Chr. Hansen, fortæller hvad de bruger Food Day:

Stemningsbilleder fra dagen: