Gastronomisk Legestue deltager i Aarhus Food Festival med fokus på madspild
Med udgangspunkt i temaet overproduktionen af frugt og grønt, deltager Gastronomisk Legestue i samarbejde med forskningsprojektet Waste Taste på Aarhus Food Festival 2018.

I samarbejde med FOOD’s forskningsprojekt Waste Taste er den studenterdrevne forening Gastronomisk Legestue at finde med fælles telt på Aarhus Food Festival 2018 i kommende weekend. Med sig har Gastronomisk legestue serveringer baseret på anvendelsesmulighederne af overproduktion af frugt og grønt.
Menuen byder på i alt fire serveringer;
- Klassisk gulerodskage med gulerodskrystaller
- Bærkrystaller med erythritol serveret i eppendorf rør
- Brændende kærlighed med kyllingeskind og rødbedekrystaller
- Knækbrød med kartoffelmarmelade (lavet på kartoffelskræl)
De forrige år har Gastronomisk Legestue været at finde alene med egen stand på festivalen, men i år har foreningen valgt at favne bredere ved at samarbejde med forskningsprojektet Waste Taste - hvorfra inspirationen til krystalstrukturen på grøntsags-serveringerne udspringer.
Aarhus Food Festival finder sted fredag d. 7. september til søndag 9. september 2018.
For mere information om arrangementet henvises til festivalens egen hjemmeside.

Relaterede nyheder
Kontakt
Formand for Gastronomisk Legestue, Peter Lionet Faxholm, Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, faxholm@food.ku.dk
Eller
Studentermedhjælper hos Kommunikation, Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, Mie Bojer Kanstrup, mbk@food.ku.dk