Gastronomisk Legestue deltager i Aarhus Food Festival med fokus på madspild – Københavns Universitet

FOOD > Nyheder > 2018 > Gastronomisk Legestue ...

06. september 2018

Gastronomisk Legestue deltager i Aarhus Food Festival med fokus på madspild

Bæredygtig fødevarevidenskab

Med udgangspunkt i temaet overproduktionen af frugt og grønt, deltager Gastronomisk Legestue i samarbejde med forskningsprojektet Waste Taste på Aarhus Food Festival 2018.

Foto: Karsten Olsen

I samarbejde med FOOD’s forskningsprojekt Waste Taste er den studenterdrevne forening Gastronomisk Legestue at finde med fælles telt på Aarhus Food Festival 2018 i kommende weekend. Med sig har Gastronomisk legestue serveringer baseret på anvendelsesmulighederne af overproduktion af frugt og grønt.
Menuen byder på i alt fire serveringer;

• Klassisk gulerodskage med gulerodskrystaller
  • Bærkrystaller med erythritol serveret i eppendorf rør
  • Brændende kærlighed med kyllingeskind og rødbedekrystaller
  • Knækbrød med kartoffelmarmelade (lavet på kartoffelskræl)

De forrige år har Gastronomisk Legestue været at finde alene med egen stand på festivalen, men i år har foreningen valgt at favne bredere ved at samarbejde med forskningsprojektet Waste Taste - hvorfra inspirationen til krystalstrukturen på grøntsags-serveringerne udspringer.

Aarhus Food Festival finder sted fredag d. 7. september til søndag 9. september 2018.
For mere information om arrangementet henvises til festivalens egen hjemmeside.

Foto: Karsten Olsen