2. oktober 2017

FOOD deltager i Kulturnatten 2017

Kulturnatten

Kulturnatten 2017 finder sted den 13. oktober og FOOD deltager med foredrag fra Nordic Food Lab og Gastronomisk Legestue.

Af Cecilie Varming Jacobsen, studentermedhjælper på FOOD

Frederiksberg Campus deltager i år i Kulturnatten med "En aften i videnskabens navn". Her er FOOD en del af arrangementet ved Festauditoriet, Bulowsvej 17, med foredrag fra Nordic Food Lab og Gastronomisk Legestue. Det foregår i Festsalen, Bülowsvej 17
Kl: 19.15 til 19.45

Nordic Food Lab holder foredraget "The art of water kefir fermentation: Where flavours are created and bottles explode. How the symbiosis of yeast and bacteria can produce unexpected tasting notes". Foredraget handler om fermenteringen af kefir, og om hvordan smagen afhænger af blandt andet tid, temperatur, ingredienser og sukkerindhold.

Gastronomisk Legestue holder foredraget "Høstfest! Sæsonen hvor varmen og kulden mødes, kornet skal i hus og farverne er gyldne. Gastronomisk Legestue smager på efteråret!". Under arrangementet vil  Gastronomisk Legestue dele spændende smagsprøver ud med årstidens fødevarer. 

Emner