Velkommen til 117 bachelorstuderende
Institut for Fødevarevidenskab har budt 117 nye studerende velkommen på bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring – samme antal, som kom ind på uddannelsen i 2014. Efter tre campusdage, hyttetur og fest begynder de studerende på undervisningen den 31. august.
Traditionen tro er der lagt et program med en række campusdage, hvor de studerende møder hinanden og bliver introduceret til uddannelsen. Den første campusdag var bl.a. afsat til Tour de Science-løbet, som du kan læse mere om på bacheloruddannelsens Facebookprofil.
Mellem den 23. og 26. august er de nye bachelorstuderende på hyttetur til Femø, og fredag den 28. august holder Københavns Universitet den årlige immatrikulationsfest, som er universitetets officielle velkomst.
Den egentlige undervisning på bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring begynder mandag den 31. august med kurserne Fødevareproduktion, samfund og sundhed samt Matematik og Databehandling.
Relaterede nyheder
FOOD-uddannelserne:
• Bacheloruddannelsen Fødevarer og ernæring
På bacheloruddannelsens andet år kan man specialisere sig i ”Kvalitet og teknologi” eller ”Sundhed og ernæring”.
Lægger man et halvt års praktik ovenpå specialiseringen i Kvalitet og teknologi, bliver man Fødevareingeniør.
Afhængigt af specialiseringen kan man læse videre på en række forskellige kandidatuddannelser, hvoraf mange især søger følgende:
• Food Science and Technology (kandidat i fødevarevidenskab), engelsksproget, Institut for Fødevarevidenskab (FOOD)
• Food Innovation and Health (kandidatuddannelse), engelsksproget, (FOOD)
• Human Nutrition (kandidat i human ernæring), engelsksproget, Institut for Idræt og Ernæring (NEXS)
• Klinisk Ernæring (kandidatuddannelse), dansksproget, (NEXS)