Workshop: Umami og Kokumi fra naturlige kilder

Billede af fødevareingredienser
Foto: Joanie Simon, Unsplash

På baggrund af en rapport af Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD) vil vi dykke ned i naturlige tilsætningsstoffer med særlig fokus på umami og kokumi.

Kom og få ny viden om højaktuel forskning inden for umami og kokumi fra naturlige kilder samt indblik i de kommercielt tilgængelige kilder, vi har. Du får mulighed for at diskutere emnet med forskere, der er eksperter i de udfordringer, der kan være, når man som fødevareproducent vil sikre umami og kokumi smagsoplevelser i produkterne.

Program

  • 11:00 - Registrering & "mingle"

  • 11:10 - Velkomst af Heidi fra Food & Bio Cluster Denmark

  • 11:15 - Overblik: Ny forskning indenfor "naturlige tilsætningsstoffer" 

Professor Mogens Larsen Andersen

  • 11:35 - Q&A

  • 11:45 -  Ny forskning i, hvordan man skaber umami og kokumi-smage fra naturlige kilder

Professor Ole G. Mouritsen

  • 12:05 - Q&A

  • 12:15 - Frokostpause

  • 12:45 - Virksomhed: State of the art umami/kokumi forskning

  • 13:05 - Q&A

  • 13:15 - Workshop med Heidi

  • 14:00 - Tak for i dag!

Tilmeld dig workshoppen her.