GastroSalon: Smag på campus, 6/9-2019

Sanker Thomas Laursen. Foto Hans Henrik Høegh

Smag på campus sammen med sanker Thomas Laursen bl.a. kendt fra programmet Smagen af Danmark på DR. Find vild og kultiveret mad på Taastrup Campus og hør forskere fra Københavns Universitet fortælle om det sunde i det vilde, hvordan det vilde kan kultiveres og smag på drikke produceret af vores studerende og forskere.

Tilmeld dig her!

Thomas Laursen tager os med rundt på Københavns Universitets Taastrup Campus, hvor deltagerne får mulighed for at plukke vildt og kultiveret fra grønne områder og tilberede det i fællesskab i vores køkkener. Arrangementet krydres med korte forsker-historier og det selv-høstede måltid indtages i fælleskab under åben himmel.

Det er en vild tid for vild mad! Gastronomien er for mig motoren – det er den, der tænder mig. Jeg grundelsker at finde noget vildt og at skabe et lækkert måltid med det i hovedrollen. Den oplevelse vil jeg gerne dele – så simpelt er det!” , siger Thomas Laursen, wildfooding.dk

Foto Rikke Pape Thomsen

Dato 6 sep. 2019
Tid kl 16-19
Mødested: Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Agrovej 1, 2630 Taastrup.  
Medbring cykel, kurv og varmt tøj
Sprog: Dansk

Pris 300 kr. pr. person – køb billet her. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding via dette link.

Arrangør: Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, yderligere information fås hos Rikke Pape Thomsen, rikke.pape@food.ku.dk

Arrangementet er støttet af Urban Farming SCIENCE, som er et tværfagligt strategisk satsningsområde på Københavns Universitet.