Food Analytics and Biotechnology

  1. 2020
  2. Udgivet

    Hvorfor multivariat dataanalyse

    Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I: Kjemi. 1, s. 20-22 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    Principal component analysis - den kemometriske arbejdshest

    Nørgaard, L., Engelsen, Søren Balling & Bro, Rasmus, 2020, I: Kjemi. 1, s. 23-25 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. 2017
  5. Udgivet

    Beregninger IV. Fødevareindustriel anvendelse af infrarød og nærinfrarød spektroskopi med kemometri - den ultrakorte version

    Engelsen, Søren Balling & Nørgaard, L., 2017, Molekylspektroskopi - et stykke dansk kemihistorie. Damhus, T., Hansen, P. E., Knudsen, C. B. & Petersen, A. (red.). København: Dansk Selskab for Historisk Kemi, Bind 23. s. 277-282 6 s. (Historisk-kemiske skrifter, Bind 23).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  6. 2015
  7. Udgivet

    Join Lundbeck in Lumsås

    Mealy, M. J., Skovby, T., Dam-Johansen, K. & Bro, Rasmus, 2015, 6 s.

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  8. Udgivet

    Wheat varieties and bread flavour: wheat varieties used for bread making influence bread flavour

    Starr, G. & Hansen, Åse Solvej, 2015, I: BAKINGEUROPE. 2015, December, s. 36-40 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. 2013
  10. Udgivet

    Protein-thioler og stabilitet af øl

    Hoff, S., Jespersen, Birthe P Møller, Lund, Marianne N. & Andersen, Mogens Larsen, 2013, I: Dansk Kemi. 94, 9, s. 16-19 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling