A/S De Danske Spritfabrikker's Centennial Award
Mouritsen, Ole G. (Modtager), 1981
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Awarded a knighthood in the Order of Dannebrog
Mouritsen, Ole G. (Modtager), 2012
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Best Paper in Foods and Nutrition published at Family & Consumer Sciences Research Journal
Perez-Cueto, Federico J.A. (Modtager), Nørnberg, T. R. (Modtager), Houlby, L. (Modtager) & Skov, L. R. (Modtager), 26 jun. 2017
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Chevalier de Cordon Bleu du Saint Esprit
Mouritsen, Ole G. (Modtager), 2014
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Docente Honorifico (Honorary Professor)
Perez-Cueto, Federico J.A. (Modtager), 1 aug. 2018
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
DuPont Nutrition & Health Science Medal for Excellence in Food Science
Mouritsen, Ole G. (Modtager), 2016
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Folkesundhedsprisen 2016
Reinbach, Helene Christine (Modtager), 26 sep. 2016
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Food+Media Award for best academic food communication
Mouritsen, Ole G. (Modtager), 2013
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Gold Medal in Physical Chemistry, Aarhus University
Mouritsen, Ole G. (Modtager), 1975
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Flest downloads
-
2505
downloads
Continuous collection of volatiles produced by Streptomyces grown on oatmeal agar by headspace extraction and GC-MS
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1896
downloads
Wood flows through the Danish economy
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
797
downloads
Flavour of fermented fish, insect, game, and pea sauces: garum revisited
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet
Seneste publikationer
Carbohydrate Oral Rinsing, Cycling Performance and Individual Complex Carbohydrate Taste Sensitivity
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Hedonic rating coupled with sensory profiles using CATA for six whole roasted or deep-fried insects among Danish 11-13-year-old children
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Demystifying wine expertise through the lens of imagination: Descriptions and imagery vividness across sensory modalities
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt