Institut for Fødevarevidenskab

  1. 2021
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Combination of light and oxygen accelerates formation of covalent protein-polyphenol bonding during chill storage of meat added 4-methyl catechol

    Zainudin, M. A. M., Jongberg, S. & Lund, Marianne N., 2021, I : Food Chemistry. 334, 8 s., 127611.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effect of high pressure processing of pork (Longissimus dorsi) on changes of protein structure and water loss during frozen storage

    Jia, G., Orlien, Vibeke, Liu, H. & Sun, A., 2021, I : LWT. 135, 7 s., 110084.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    How cartoon characters and claims influence children's attitude towards a snack vegetable – An explorative cross-cultural comparison between Indonesia and Denmark

    Hémar-Nicolas, V., Hapsari, H. P., Angka, S. & Olsen, Annemarie, 2021, I : Food Quality and Preference. 87, 11 s., 104031.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Infant milk formulae processing: effect of wet-mix total solids and heat treatment temperature on rheological, emulsifying and nutritional properties

    Arzuaga, M. R., Aalaei, Kataneh, da Silva, Denise Felix, Barjon, Sylvain, Añón, M. C., Abraham, A. G. & Ahrné, Lilia, 2021, I : Journal of Food Engineering. 290, 9 s., 110194.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Solubility of carbon dioxide in renneted casein matrices: Effect of pH, salt, temperature, partial pressure, and moisture to protein ratio

    Lamichhane, P., Sharma, P., Kelly, A. L., Risbo, Jens, Rattray, Fergal Patrick & Sheehan, J. J., 2021, I : Food Chemistry. 336, 7 s., 127625.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Susceptibility of dairy associated molds towards microbial metabolites with focus on the response to diacetyl

    Shi, Ce & Knøchel, Susanne, 2021, I : Food Control. 121, 12 s., 107573.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. 2020
  11. Udgivet

    All-at-once Nesterov-like Extrapolated PARAFAC2-ALS: A Fast And Robust Complex Tensor Decomposition Algorithm for Analyzing GC-MS Data

    Yu, Huiwen & Bro, Rasmus, 12 okt. 2020.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Extra Virgin Argan Oils’ Shelf-life Monitoring and Prediction Based On FTIR Fingerprints and Chemometrics

    Kharbach, M., Yu, Huiwen, Kamal, R., Bouklouze, A. & Vander Heyden, Y., 12 okt. 2020.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...242 Næste