Institut for Fødevarevidenskab

  1. 2020
  2. Udgivet

    Geosmin fluctuations and potential hotspots for elevated levels in recirculated aquaculture system (RAS) : a case study from pikeperch (Stizostedion lucioperca) production in Denmark. / Podduturi, Raju; Petersen, Mikael Agerlin; Vestergaard, Martin; Jørgensen, Niels O. G.

    I: Aquaculture, Bind 514, 734501, 01.01.2020, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Application of data mining techniques to predict the production of aflatoxin B1 in dry-cured ham. / Peromingo, Belén; Caballero, Daniel; Rodríguez, Alicia; Caro, Andrés; Rodríguez, Mar.

    I: Food Control, Bind 108, 106884, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Can games change children's eating behaviour? A review of gamification and serious games. / Chow, Ching Yue; Riantiningtyas, Reisya Rizki; Kanstrup, Mie Bojer; Papavasileiou, Maria; Liem, Gie Djin; Olsen, Annemarie.

    I: Food Quality and Preference, Bind 80, 103823, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Exploring the common and unique variability in TDS and TCATA data : a comparison using canonical correlation and orthogonalization. / Berget, Ingunn; Castura, John C.; Ares, Gaston; Næs, Tormod; Varela, Paula.

    I: Food Quality and Preference, Bind 79, 103790, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    How packaging colours and claims influence children's vegetable attitude and intake : an exploratory cross-cultural comparison between Indonesia and Denmark. / Angka, Stephanie; Hémar-Nicolas, Valerie; Hapsari, Hanum Putri; Olsen, Annemarie.

    I: Food Quality and Preference, Bind 79, 103795, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Hyperspectral Imaging. / Amigo Rubio, Jose Manuel.

    Elsevier, 2020. 630 s. (Data Handling in Science and Technology, Bind 32).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Indonesian millennial consumers’ perception of tempe – And how it is affected by product information and consumer psychographic traits. / Fibri, Dwi Larasatie Nur; Frøst, Michael Bom.

    I: Food Quality and Preference, Bind 80, 103798, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Portion size selection as related to product and consumer characteristics studied by PLS path modelling. / Nguyen, Quoc Cuong; Næs, Tormod; Almøy, Trygve; Varela, Paula.

    I: Food Quality and Preference, Bind 79, 103613, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    The microbial composition of dried fish prepared according to Greenlandic Inuit traditions and industrial counterparts. / Hauptmann, Aviaja L.; Paulová, Petronela; Castro-Mejía, Josué L.; Hansen, Lars H.; Sicheritz-Pontén, Thomas; Mulvad, Gert; Nielsen, Dennis S.

    I: Food Microbiology, Bind 85, 103305, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2019
  12. Udgivet

    Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loin. / Perez-Palacios, Trinidad; Caballero, Daniel; González-Mohíno, Alberto; Mir-Bel, Jorge; Antequera, Teresa.

    I: Journal of Food Engineering, Bind 263, 12.2019, s. 417-423.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...218 Næste