Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden. / Brier, S.; Munck, L.

Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. ed. / L. Munck; J. C. Frisvad; A. Busk-Jensen; M. Bisgaard Hansen. Levnedsmiddelcentret, 2002. p. 45-59.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Brier, S & Munck, L 2002, Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden. in L Munck, JC Frisvad, A Busk-Jensen & M Bisgaard Hansen (eds), Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. Levnedsmiddelcentret, pp. 45-59.

APA

Brier, S., & Munck, L. (2002). Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden. In L. Munck, J. C. Frisvad, A. Busk-Jensen, & M. Bisgaard Hansen (Eds.), Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002 (pp. 45-59). Levnedsmiddelcentret.

Vancouver

Brier S, Munck L. Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden. In Munck L, Frisvad JC, Busk-Jensen A, Bisgaard Hansen M, editors, Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. Levnedsmiddelcentret. 2002. p. 45-59

Author

Brier, S. ; Munck, L. / Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden. Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002. editor / L. Munck ; J. C. Frisvad ; A. Busk-Jensen ; M. Bisgaard Hansen. Levnedsmiddelcentret, 2002. pp. 45-59

Bibtex

@inbook{c246a970a1bb11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Perspektiv p{\aa} anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden",
author = "S. Brier and L. Munck",
year = "2002",
language = "Dansk",
isbn = "87-90438-11-6",
pages = "45--59",
editor = "L. Munck and Frisvad, {J. C.} and A. Busk-Jensen and {Bisgaard Hansen}, M.",
booktitle = "Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002",
publisher = "Levnedsmiddelcentret",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Perspektiv på anerkendelsen af videns karakter i vor tid og i fremtiden

AU - Brier, S.

AU - Munck, L.

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-90438-11-6

SP - 45

EP - 59

BT - Bedre mad gennem viden : Levnedsmiddelcentrets udvikling 1992-2002

A2 - Munck, L.

A2 - Frisvad, J. C.

A2 - Busk-Jensen, A.

A2 - Bisgaard Hansen, M.

PB - Levnedsmiddelcentret

ER -

ID: 7815371