Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. / Gori, Klaus; Jespersen, Lene.

Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. ed. / Lykke Thostrup. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2010. p. 16-17.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Gori, K & Jespersen, L 2010, Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. in L Thostrup (ed.), Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, pp. 16-17.

APA

Gori, K., & Jespersen, L. (2010). Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. In L. Thostrup (Ed.), Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010 (pp. 16-17). Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet.

Vancouver

Gori K, Jespersen L. Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. In Thostrup L, editor, Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet. 2010. p. 16-17

Author

Gori, Klaus ; Jespersen, Lene. / Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre. Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne: temahæfte 2010. editor / Lykke Thostrup. Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet, 2010. pp. 16-17

Bibtex

@inbook{1c5180f0277311df8ed1000ea68e967b,
title = "N{\aa}r mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre",
abstract = "Mikroorganismer kommunkerer med hinanden ved hj{\ae}lp af kemiske signalstoffer. Et sted, der bliver kommunikeret lystigt, er p{\aa} overfladen af oste, mens de modnes. Viden om den mikrobielle sammens{\ae}tning p{\aa} osteoverflader er vigtig for at producere oste med konstant god spisekvalitet. Udgivelsesdato: 02 2010",
author = "Klaus Gori and Lene Jespersen",
year = "2010",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-991224-6-2",
pages = "16--17",
editor = "Lykke Thostrup",
booktitle = "Bioteknologi - med fremtidens muligheder i h{\ae}nderne",
publisher = "Det Biovidenskabelige Fakultet for F{\o}devarer, Veterin{\ae}rmedicin og Naturressourcer, K{\o}benhavns Universitet",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Når mikroorganismerne snakker godt sammen, bliver osten bedre

AU - Gori, Klaus

AU - Jespersen, Lene

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Mikroorganismer kommunkerer med hinanden ved hjælp af kemiske signalstoffer. Et sted, der bliver kommunikeret lystigt, er på overfladen af oste, mens de modnes. Viden om den mikrobielle sammensætning på osteoverflader er vigtig for at producere oste med konstant god spisekvalitet. Udgivelsesdato: 02 2010

AB - Mikroorganismer kommunkerer med hinanden ved hjælp af kemiske signalstoffer. Et sted, der bliver kommunikeret lystigt, er på overfladen af oste, mens de modnes. Viden om den mikrobielle sammensætning på osteoverflader er vigtig for at producere oste med konstant god spisekvalitet. Udgivelsesdato: 02 2010

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-991224-6-2

SP - 16

EP - 17

BT - Bioteknologi - med fremtidens muligheder i hænderne

A2 - Thostrup, Lykke

PB - Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns Universitet

ER -

ID: 33760449