Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi
Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Standard
Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. / Styrbæk, Kasper ; Styrbæk, Klavs; Hansen, Per Lyngs; Mouritsen, Ole G.
In: Dansk Kemi, Vol. 98 (4), 2017, p. 8-11.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Harvard
Styrbæk, K, Styrbæk, K, Hansen, PL & Mouritsen, OG 2017, 'Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi', Dansk Kemi, vol. 98 (4), pp. 8-11.
APA
Styrbæk, K., Styrbæk, K., Hansen, P. L., & Mouritsen, O. G. (2017). Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. Dansk Kemi, 98 (4), 8-11.
Vancouver
Styrbæk K, Styrbæk K, Hansen PL, Mouritsen OG. Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. Dansk Kemi. 2017;98 (4):8-11.
Author
Bibtex
@article{8a1268a73d534fdc95d31d8c06c5b062,
title = "Lud og l{\ae}sket kalt i kulinarisk kemi",
author = "Kasper Styrb{\ae}k and Klavs Styrb{\ae}k and Hansen, {Per Lyngs} and Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2017",
language = "Dansk",
volume = "98 (4)",
pages = "8--11",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi
AU - Styrbæk, Kasper
AU - Styrbæk, Klavs
AU - Hansen, Per Lyngs
AU - Mouritsen, Ole G.
PY - 2017
Y1 - 2017
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 98 (4)
SP - 8
EP - 11
JO - Dansk Kemi
JF - Dansk Kemi
SN - 0011-6335
ER -
ID: 179478108