Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. / Styrbæk, Kasper ; Styrbæk, Klavs; Hansen, Per Lyngs; Mouritsen, Ole G.

In: Dansk Kemi, Vol. 98 (4), 2017, p. 8-11.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Styrbæk, K, Styrbæk, K, Hansen, PL & Mouritsen, OG 2017, 'Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi', Dansk Kemi, vol. 98 (4), pp. 8-11.

APA

Styrbæk, K., Styrbæk, K., Hansen, P. L., & Mouritsen, O. G. (2017). Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. Dansk Kemi, 98 (4), 8-11.

Vancouver

Styrbæk K, Styrbæk K, Hansen PL, Mouritsen OG. Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. Dansk Kemi. 2017;98 (4):8-11.

Author

Styrbæk, Kasper ; Styrbæk, Klavs ; Hansen, Per Lyngs ; Mouritsen, Ole G. / Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi. In: Dansk Kemi. 2017 ; Vol. 98 (4). pp. 8-11.

Bibtex

@article{8a1268a73d534fdc95d31d8c06c5b062,
title = "Lud og l{\ae}sket kalt i kulinarisk kemi",
author = "Kasper Styrb{\ae}k and Klavs Styrb{\ae}k and Hansen, {Per Lyngs} and Mouritsen, {Ole G.}",
year = "2017",
language = "Dansk",
volume = "98 (4)",
pages = "8--11",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Lud og læsket kalt i kulinarisk kemi

AU - Styrbæk, Kasper

AU - Styrbæk, Klavs

AU - Hansen, Per Lyngs

AU - Mouritsen, Ole G.

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 98 (4)

SP - 8

EP - 11

JO - Dansk Kemi

JF - Dansk Kemi

SN - 0011-6335

ER -

ID: 179478108