Kemien bag fødevarekvaliteten

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Standard

Kemien bag fødevarekvaliteten. / Orlien, Pia Vibeke; Carlsen, Charlotte Uglebjerg.

In: Plus Proces, No. 12, 2005, p. 25-27.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Harvard

Orlien, PV & Carlsen, CU 2005, 'Kemien bag fødevarekvaliteten', Plus Proces, no. 12, pp. 25-27.

APA

Orlien, P. V., & Carlsen, C. U. (2005). Kemien bag fødevarekvaliteten. Plus Proces, (12), 25-27.

Vancouver

Orlien PV, Carlsen CU. Kemien bag fødevarekvaliteten. Plus Proces. 2005;(12):25-27.

Author

Orlien, Pia Vibeke ; Carlsen, Charlotte Uglebjerg. / Kemien bag fødevarekvaliteten. In: Plus Proces. 2005 ; No. 12. pp. 25-27.

Bibtex

@article{6841c870a1bf11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Kemien bag f{\o}devarekvaliteten",
abstract = "Den stigende fokus p{\aa} bedre og sundere f{\o}devarer stiller store kravtil f{\o}devarekvaliteten og dermed f{\o}devareteknologien. Dette kr{\ae}ver igen intens f{\o}devareforskning. Men hvor langt er vi - og hvor skal vi hen?",
author = "Orlien, {Pia Vibeke} and Carlsen, {Charlotte Uglebjerg}",
year = "2005",
language = "Dansk",
pages = "25--27",
journal = "Plus Proces",
number = "12",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Kemien bag fødevarekvaliteten

AU - Orlien, Pia Vibeke

AU - Carlsen, Charlotte Uglebjerg

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Den stigende fokus på bedre og sundere fødevarer stiller store kravtil fødevarekvaliteten og dermed fødevareteknologien. Dette kræver igen intens fødevareforskning. Men hvor langt er vi - og hvor skal vi hen?

AB - Den stigende fokus på bedre og sundere fødevarer stiller store kravtil fødevarekvaliteten og dermed fødevareteknologien. Dette kræver igen intens fødevareforskning. Men hvor langt er vi - og hvor skal vi hen?

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 25

EP - 27

JO - Plus Proces

JF - Plus Proces

IS - 12

ER -

ID: 7980994