Glas-begrebet: kemien bag fødevarekvaliteten: del 3

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Standard

Glas-begrebet : kemien bag fødevarekvaliteten: del 3. / Orlien, Pia Vibeke; Carlsen, Charlotte Uglebjerg.

In: Plus Proces, No. 2, 2006, p. 15-16.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Harvard

Orlien, PV & Carlsen, CU 2006, 'Glas-begrebet: kemien bag fødevarekvaliteten: del 3', Plus Proces, no. 2, pp. 15-16.

APA

Orlien, P. V., & Carlsen, C. U. (2006). Glas-begrebet: kemien bag fødevarekvaliteten: del 3. Plus Proces, (2), 15-16.

Vancouver

Orlien PV, Carlsen CU. Glas-begrebet: kemien bag fødevarekvaliteten: del 3. Plus Proces. 2006;(2):15-16.

Author

Orlien, Pia Vibeke ; Carlsen, Charlotte Uglebjerg. / Glas-begrebet : kemien bag fødevarekvaliteten: del 3. In: Plus Proces. 2006 ; No. 2. pp. 15-16.

Bibtex

@article{61f323a0a1c011ddb6ae000ea68e967b,
title = "Glas-begrebet: kemien bag f{\o}devarekvaliteten: del 3",
author = "Orlien, {Pia Vibeke} and Carlsen, {Charlotte Uglebjerg}",
year = "2006",
language = "Dansk",
pages = "15--16",
journal = "Plus Proces",
number = "2",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Glas-begrebet

T2 - kemien bag fødevarekvaliteten: del 3

AU - Orlien, Pia Vibeke

AU - Carlsen, Charlotte Uglebjerg

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 15

EP - 16

JO - Plus Proces

JF - Plus Proces

IS - 2

ER -

ID: 8011354