Fra kulturens opvækst til osten bliver moden

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Standard

Fra kulturens opvækst til osten bliver moden. / Siegumfeldt, Henrik; Kilstrup, Mogens; Jakobsen, Mogens.

In: Maelkeritidende, No. 120, 2007, p. 418-419.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Harvard

Siegumfeldt, H, Kilstrup, M & Jakobsen, M 2007, 'Fra kulturens opvækst til osten bliver moden', Maelkeritidende, no. 120, pp. 418-419.

APA

Siegumfeldt, H., Kilstrup, M., & Jakobsen, M. (2007). Fra kulturens opvækst til osten bliver moden. Maelkeritidende, (120), 418-419.

Vancouver

Siegumfeldt H, Kilstrup M, Jakobsen M. Fra kulturens opvækst til osten bliver moden. Maelkeritidende. 2007;(120):418-419.

Author

Siegumfeldt, Henrik ; Kilstrup, Mogens ; Jakobsen, Mogens. / Fra kulturens opvækst til osten bliver moden. In: Maelkeritidende. 2007 ; No. 120. pp. 418-419.

Bibtex

@article{3e676100a1c311ddb6ae000ea68e967b,
title = "Fra kulturens opv{\ae}kst til osten bliver moden",
abstract = "Ved osteproduktion forekommer ofte variationer i modningsforl{\o}bet, hvilket blandt andet kan tilskrives kvaliteten af den anvendte starterkultur. Denne tils{\ae}ttes enten som en kommerciel opkoncentreret starterkultur eller som modersyre, der opbevares p{\aa} mejeriet. Det er en almindelig erfaring, at friskt opformerede kulturer p{\aa} mejeriet giver det bedste modningsforl{\o}b; men der mangler basal viden om, hvordan man sikrer optimale og reproducerbare opformeringstrin p{\aa} mejeriet. Projektet vil give ny viden om forhold, der giver en god syrning og som samtidigt kan f{\o}re til en tilfredsstillende modning af osten, som p{\aa} afg{\o}rende vis er bestemt af kulturens henfald.",
author = "Henrik Siegumfeldt and Mogens Kilstrup and Mogens Jakobsen",
note = "Starterkulturers fysiologiske og genetiske status som indikator for modningsforl{\o}b i ost vil fastholde den t{\ae}tte kontakt imellem den grundliggende forskning og den praktiske anvendelse i mejeriindustrien",
year = "2007",
language = "Dansk",
pages = "418--419",
journal = "Maelkeritidende",
issn = "0024-9645",
number = "120",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Fra kulturens opvækst til osten bliver moden

AU - Siegumfeldt, Henrik

AU - Kilstrup, Mogens

AU - Jakobsen, Mogens

N1 - Starterkulturers fysiologiske og genetiske status som indikator for modningsforløb i ost vil fastholde den tætte kontakt imellem den grundliggende forskning og den praktiske anvendelse i mejeriindustrien

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Ved osteproduktion forekommer ofte variationer i modningsforløbet, hvilket blandt andet kan tilskrives kvaliteten af den anvendte starterkultur. Denne tilsættes enten som en kommerciel opkoncentreret starterkultur eller som modersyre, der opbevares på mejeriet. Det er en almindelig erfaring, at friskt opformerede kulturer på mejeriet giver det bedste modningsforløb; men der mangler basal viden om, hvordan man sikrer optimale og reproducerbare opformeringstrin på mejeriet. Projektet vil give ny viden om forhold, der giver en god syrning og som samtidigt kan føre til en tilfredsstillende modning af osten, som på afgørende vis er bestemt af kulturens henfald.

AB - Ved osteproduktion forekommer ofte variationer i modningsforløbet, hvilket blandt andet kan tilskrives kvaliteten af den anvendte starterkultur. Denne tilsættes enten som en kommerciel opkoncentreret starterkultur eller som modersyre, der opbevares på mejeriet. Det er en almindelig erfaring, at friskt opformerede kulturer på mejeriet giver det bedste modningsforløb; men der mangler basal viden om, hvordan man sikrer optimale og reproducerbare opformeringstrin på mejeriet. Projektet vil give ny viden om forhold, der giver en god syrning og som samtidigt kan føre til en tilfredsstillende modning af osten, som på afgørende vis er bestemt af kulturens henfald.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 418

EP - 419

JO - Maelkeritidende

JF - Maelkeritidende

SN - 0024-9645

IS - 120

ER -

ID: 8089799