Exploring microbial viability, autolysis and cell distribution during ripening of semi-hard cheese with variable NaCl content
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Dokumenter
- Abstract Foodmicro 2014
Indsendt manuskript, 14,6 KB, Word-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Publikationsdato | 2014 |
Antal sider | 1 |
Status | Udgivet - 2014 |
Begivenhed | Food Micro 2014 - Congress Center "La Cité", Nantes, Frankrig Varighed: 1 sep. 2014 → 4 sep. 2014 Konferencens nummer: 24 |
Konference
Konference | Food Micro 2014 |
---|---|
Nummer | 24 |
Lokation | Congress Center "La Cité" |
Land | Frankrig |
By | Nantes |
Periode | 01/09/2014 → 04/09/2014 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 123228117