Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

Medlem af:


    1. 1993
    2. Flow cytometric detection of wild yeast in lager breweries

      Jespersen, Lene, Lassen, S. & Jakobsen, M., 1993, I: International Journal of Food Microbiology. 17, 4, s. 321-328 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. 1994
    4. Udgivet

      Significance of yeasts and moulds occuring in maize dough fermentation for "kenkey" production

      Jespersen, Lene, Halm, M., Kpodo, K. & Jakobsen, M., 1994, I: International Journal of Food Microbiology. 24, 1-2, s. 239-248 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      USE OF FLOW CYTOMETRY FOR RAPID ESTIMATION OF INTRACELLULAR EVENTS IN BREWING YEASTS

      Jespersen, Lene & Jakobsen, M., 1994, I: Journal of the Institute of Brewing. 100, 6, s. 399-403 5 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. 1996
    7. Udgivet
    8. Udgivet

      Specific spoilage organisms in breweries and laboratory media for their detection

      Jespersen, Lene & Jakobsen, M., 1996, I: International Journal of Food Microbiology. 33, s. 139-155 17 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    9. Udgivet
    10. Udgivet
    11. 1997
    12. Udgivet

      DNA typing and detection of mal genes in strains of Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented maize dough in Ghana

      Hayford, A. E. & Jespersen, Lene, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 181 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    13. Udgivet

      Forekomst og betydning af gener for transport af kulhydrater i Saccharomyces spp.

      Jespersen, Lene, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 39 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    14. Udgivet

      Metoder til identifikation og karakterisering af gær i levnedsmidler

      Jespersen, Lene, 1997, I: Alimenta. 20, 2, s. 8-11 4 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...29 Næste

    ID: 4234903