Lars M Munck af Rosenschøld

Lars M Munck af Rosenschøld

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Analysis of N-dimensional data arrays from fluorescence spectroscopy on an intermediary sugar product

    Andersson, C., Munck af Rosenschøld, Lars M, Henrion, R. & Henrion, G., 1997, I: Analytical and Bioanalytical Chemistry. 359, s. 138-142 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    New approaches to rapid spectroscopic evaluation of properties in pectic polymers

    Engelsen, Søren Balling, Mikkelsen, E. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 1998, I: Progress in Colloid and Polymer Science. 108, s. 166-174 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Chemometrics: a key ingredient for the food industry

    Engelsen, Søren Balling, Munck af Rosenschøld, Lars M, Nørgaard, L., Bro, Rasmus & Andersson, C., 2001, I: Scientific Computing World. 2001, s. 26-28 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  4. Udgivet

    NMR-baking and multivariate prediction of instrumental texture parameters in bread

    Engelsen, Søren Balling, Jensen, M. K., Pedersen, H. T., Nørgaard, L. & Munck af Rosenschøld, Lars M, 2001, I: Journal of Cereal Science. 33, s. 59-69 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Rapid dioxin assessment in fish products by fatty acid pattern recognition

    Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2004, I: The Analyst. 129, 129, s. 553-558 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet
  7. Udgivet

    Dioxin screening

    Bassompierre, M., Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus, Tomasi, G. & Engelsen, Søren Balling, 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 47 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Dioxin screening in fish product by pattern recognition of biomarkers

    Bassompierre, M. B. R., Tomasi, Giorgio, Munck af Rosenschøld, Lars M, Bro, Rasmus & Engelsen, Søren Balling, 2007, I: Chemosphere. 67, 9, s. S28-S35 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Evaluation of the quality of solid sugar samples by fluorescence spectroscopy and chemometrics

    Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 2000, I: Applied Spectroscopy. 54, 3, s. 438-444 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Evaluation of quality of solid sugar samples by fluorescence spectroscopy and chemometrics

    Baunsgaard, D., Munck af Rosenschøld, Lars M & Nørgaard, L., 1999, I: Applied Spectroscopy. 54, 3

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste

ID: 22297254