Birthe P Møller Jespersen
Lektor, Ekstern forsker
ORCID: 0000-0002-8695-1450
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2015
- Udgivet
Variation of volatile compounds among wheat varieties and landraces
Starr, G., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2015, I: Food Chemistry. 174, s. 527-537 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 4239244
Flest downloads
-
902
downloads
Large-scale extraction and molecular analysis of cereal ß-glucans
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
899
downloads
Nutritional metabolomics: object specific lipoprotein profiles and fat boosting
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
886
downloads
Comprehensive and comparative metabolomic profiling of wheat, barley, oat and rye using gas chromatography-mass spectrometry and advanced chemometrics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet