Birthe P Møller Jespersen

Birthe P Møller Jespersen

Lektor, Ekstern forsker

Medlem af:


    1. Udgivet

      Triticale yield formation and quality influenced by different N fertilisation regimes

      Alarum, M., Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Agronomy Research. 2, 1, s. 3-12 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    2. Udgivet

      Batch-wise versus continuous dough mixing of Danish butter cookies: A near infrared hyperspectral imaging study

      Amigo, J. M., Jespersen, Birthe P Møller, van der Berg, Franciscus Winfried J, Jensen, J. J. & Engelsen, Søren Balling, 2023, I: Food Chemistry. 414, 7 s., 135731.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      PAT - bedre mad med matematisk magi

      Bro, Rasmus & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C., Jensen, M. V. S., Bertelsen, G. & Sørensen, C. P. (red.). København: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 12-13 2 s. (Temahæfte 2007).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    4. Udgivet

      Slagtekvalitet og kødkvalitet

      Christensen, M., Kristensen, L., Karlsson, A. H. & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Smagen af godt oksekød. Aarhus: Rådet for Agroindustri, s. 47-61 15 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    5. Udgivet

      A quantitative structure-property relationship study of the release of some esters and alcohols from barley and oat ß-glucan matrices

      Christensen, Niels Johan, Murtinheira da trindade Leitao, S., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 11, s. 4924-4930 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Hyperspectral imaging for classification of bulk grain samples with deep convolutional neural networks

      Dreier, E. S., Sørensen, Klavs Martin, Lund-Hansen, T., Jespersen, Birthe P Møller & Steenstrup Pedersen, Kim, 2022, I: Journal of Near Infrared Spectroscopy. 30, 3, s. 107–121

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Improving Deep Learning on Hyperspectral Images of Grain by Incorporating Domain Knowledge from Chemometrics

      Engstrøm, Ole-Christian Galbo, Dreier, E. S., Jespersen, Birthe P Møller & Steenstrup Pedersen, Kim, 2023, Proceedings of the IEEE/CVF International Conference on Computer Vision Workshops (ICCVW). IEEE, s. 485-494

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet
    9. Udgivet

      Grain Characteristics, Chemical Composition, and Functional Properties of Rye (Secale cereale L.) As Influenced by Genotype and Harvest Year

      Hansen, H. B., Jespersen, Birthe P Møller, Andersen, S. B., Jørgensen, J. R. & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52, 8, s. 2282-2291 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      Influence of barley varieties on wort quality and performance

      Hoff, S., Damgaard, J., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller, Andersen, Mogens Larsen & Lund, Marianne N., 2013, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 61, 8, s. 1968-1976 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

    ID: 4239244