Birthe P Møller Jespersen
Lektor, Ekstern forsker
- Udgivet
Triticale yield formation and quality influenced by different N fertilisation regimes
Alarum, M., Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Agronomy Research. 2, 1, s. 3-12 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Batch-wise versus continuous dough mixing of Danish butter cookies: A near infrared hyperspectral imaging study
Amigo, J. M., Jespersen, Birthe P Møller, van der Berg, Franciscus Winfried J, Jensen, J. J. & Engelsen, Søren Balling, 2023, I: Food Chemistry. 414, 7 s., 135731.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
PAT - bedre mad med matematisk magi
Bro, Rasmus & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C., Jensen, M. V. S., Bertelsen, G. & Sørensen, C. P. (red.). København: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 12-13 2 s. (Temahæfte 2007).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Slagtekvalitet og kødkvalitet
Christensen, M., Kristensen, L., Karlsson, A. H. & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Smagen af godt oksekød. Aarhus: Rådet for Agroindustri, s. 47-61 15 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
A quantitative structure-property relationship study of the release of some esters and alcohols from barley and oat ß-glucan matrices
Christensen, Niels Johan, Murtinheira da trindade Leitao, S., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 11, s. 4924-4930 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hyperspectral imaging for classification of bulk grain samples with deep convolutional neural networks
Dreier, E. S., Sørensen, Klavs Martin, Lund-Hansen, T., Jespersen, Birthe P Møller & Steenstrup Pedersen, Kim, 2022, I: Journal of Near Infrared Spectroscopy. 30, 3, s. 107–121Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Improving Deep Learning on Hyperspectral Images of Grain by Incorporating Domain Knowledge from Chemometrics
Engstrøm, Ole-Christian Galbo, Dreier, E. S., Jespersen, Birthe P Møller & Steenstrup Pedersen, Kim, 2023, Proceedings of the IEEE/CVF International Conference on Computer Vision Workshops (ICCVW). IEEE, s. 485-494Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Analyzing Near-Infrared Hyperspectral Imaging for Protein Content Regression and Grain Variety Classification Using Bulk References and Varying Grain-to-Background Ratios
Engstrøm, Ole-Christian Galbo, Dreier, E. S., Jespersen, Birthe P Møller & Steenstrup Pedersen, Kim, 2023, arxiv.org. 21 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Grain Characteristics, Chemical Composition, and Functional Properties of Rye (Secale cereale L.) As Influenced by Genotype and Harvest Year
Hansen, H. B., Jespersen, Birthe P Møller, Andersen, S. B., Jørgensen, J. R. & Hansen, Åse Solvej, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 52, 8, s. 2282-2291 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Influence of barley varieties on wort quality and performance
Hoff, S., Damgaard, J., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller, Andersen, Mogens Larsen & Lund, Marianne N., 2013, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 61, 8, s. 1968-1976 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4239244
Flest downloads
-
906
downloads
Large-scale extraction and molecular analysis of cereal ß-glucans
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
901
downloads
Nutritional metabolomics: object specific lipoprotein profiles and fat boosting
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
895
downloads
Comprehensive and comparative metabolomic profiling of wheat, barley, oat and rye using gas chromatography-mass spectrometry and advanced chemometrics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet