Birthe P Møller Jespersen
Lektor, Ekstern forsker
ORCID: 0000-0002-8695-1450
1 - 6 ud af 6Pr. side: 10
- 2013
- Udgivet
Protein-thioler og stabilitet af øl
Hoff, S., Jespersen, Birthe P Møller, Lund, Marianne N. & Andersen, Mogens Larsen, 2013, I: Dansk Kemi. 94, 9, s. 16-19 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2008
- Udgivet
Cereal ß-glucans - functional properties and molecular interactions
Mikkelsen, M. S., Jespersen, Birthe P Møller, Karlsson, A. O. & Engelsen, Søren Balling, 2008. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Formidling
- 2007
- Udgivet
Funktionelle fødevarer
Jespersen, Birthe P Møller & Seefeldt, H. F., 2007, I: Fyens Stiftstidende. 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kronik › Formidling
- Udgivet
PAT - bedre mad med matematisk magi
Bro, Rasmus & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C., Jensen, M. V. S., Bertelsen, G. & Sørensen, C. P. (red.). København: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 12-13 2 s. (Temahæfte 2007).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- Udgivet
Slagtekvalitet og kødkvalitet
Christensen, M., Kristensen, L., Karlsson, A. H. & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Smagen af godt oksekød. Aarhus: Rådet for Agroindustri, s. 47-61 15 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
- 2006
- Udgivet
Fremtidens funktionelle fødevareingrediens
Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2006, I: Ingenioeren. 12, s. 10 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4239244
Flest downloads
-
906
downloads
Large-scale extraction and molecular analysis of cereal ß-glucans
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
901
downloads
Nutritional metabolomics: object specific lipoprotein profiles and fat boosting
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
896
downloads
Comprehensive and comparative metabolomic profiling of wheat, barley, oat and rye using gas chromatography-mass spectrometry and advanced chemometrics
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet