Birthe P Møller Jespersen

Birthe P Møller Jespersen

Lektor, Ekstern forsker

Medlem af:


    1. 2013
    2. Udgivet

      Protein-thioler og stabilitet af øl

      Hoff, S., Jespersen, Birthe P Møller, Lund, Marianne N. & Andersen, Mogens Larsen, 2013, I: Dansk Kemi. 94, 9, s. 16-19 4 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    3. 2008
    4. Udgivet

      Cereal ß-glucans - functional properties and molecular interactions

      Mikkelsen, M. S., Jespersen, Birthe P Møller, Karlsson, A. O. & Engelsen, Søren Balling, 2008. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

    5. 2007
    6. Udgivet

      Funktionelle fødevarer

      Jespersen, Birthe P Møller & Seefeldt, H. F., 2007, I: Fyens Stiftstidende. 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

    7. Udgivet

      PAT - bedre mad med matematisk magi

      Bro, Rasmus & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C., Jensen, M. V. S., Bertelsen, G. & Sørensen, C. P. (red.). København: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 12-13 2 s. (Temahæfte 2007).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    8. Udgivet

      Slagtekvalitet og kødkvalitet

      Christensen, M., Kristensen, L., Karlsson, A. H. & Jespersen, Birthe P Møller, 2007, Smagen af godt oksekød. Aarhus: Rådet for Agroindustri, s. 47-61 15 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

    9. 2006
    10. Udgivet

      Fremtidens funktionelle fødevareingrediens

      Jespersen, Birthe P Møller & Engelsen, Søren Balling, 2006, I: Ingenioeren. 12, s. 10 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    ID: 4239244