Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

Medlem af:


    1. 2005
    2. Udgivet

      Human olfactory self-adaptation for structurally-related monoterpenes

      Ovejero Lopez, I., van der Berg, Franciscus Winfried J & Bredie, Wender, 2005. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    3. Udgivet

      Human olfactory self-adaptation for structurally-related monoterpenes

      Ovejero Lopez, I., van der Berg, Franciscus Winfried J & Bredie, Wender, 2005. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    4. Udgivet

      Influence of added carbohydrates on the aroma profile of cooked pork

      Lauridsen, L., Miklos, R., Schäfer, A., Aaslyng, M. D. & Bredie, Wender, 2005. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    5. Udgivet

      Modification of bread crust flavour with enzymes and flavour precursors: poster no. 41

      Bredie, Wender, Boesveld, M., Martens, M. & Dybdal, L., 2005. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    6. Udgivet

      Modification of bread crust flavour with enzymes and flavour precursors

      Bredie, Wender, Boesveld, M., Martens, M. & Dybdal, L., 2005. 1 s.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    7. Udgivet

      Olfaktometri skaber nye muligheder

      Bredie, Wender, 2005, I: Ingenioeren. 18, s. 14 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

    8. Udgivet

      PARAFAC2: sensory science in multi-mode dimension; [P296]

      Ovejero Lopez, I., van der Berg, Franciscus Winfried J & Bredie, Wender, 2005, Abstracts book. Elsevier, s. 1 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    9. Udgivet

      Sensorisk adaptation og interaktioner i smagsperception

      Bredie, Wender, 2005, I: Levnedsmiddelcentret Årsberetning 2004. s. 30 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

    10. Udgivet

      Sensory measurement of dynamic flavour intensity in ice cream with different fat levels and flavourings

      Frøst, Michael Bom, Heymann, H., Bredie, Wender, Dijksterhuis, G. B. & Martens, M., 2005, I: Food Quality and Preference. 16, 4, s. 305-314 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    11. Udgivet

      Training and education in sensory and consumer science: workshop 5

      Frøst, Michael Bom, Delwiche, J. F., Beckley, J. H. & Bredie, Wender, 2005, Ikke angivet. Elsevier, s. 1 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    Forrige 1 2 Næste

    ID: 4225563