Wender Bredie
Professor
- Organisation af og deltagelse i konference
ESN Meeting, Sensory network
Bredie, Wender (Deltager)
3 okt. 2008 → …Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Fødevarekvalitet fra råvare til konsum
Bredie, Wender (Arrangør)
9 mar. 2005 → 10 mar. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Gastronomy: The ultimate flavour science?
Bredie, Wender (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Introduction to sensory science
Bredie, Wender (Arrangør)
7 aug. 2005 → 11 aug. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Methods for artificial perception: can machine replace man?
Bredie, Wender (Arrangør)
21 jun. 2005 → 24 jun. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Mælk
Bredie, Wender (Arrangør)
31 maj 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Mælkesymposium
Bredie, Wender (Arrangør)
23 aug. 2006Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Nutrigenomics and health - from vision to food
Bredie, Wender (Arrangør)
15 mar. 2006 → 16 mar. 2006Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Smagstest
Bredie, Wender (Arrangør)
31 maj 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
Test dine Sanser - Fra teori til praksis
Bredie, Wender (Arrangør)
1 okt. 2005Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Organisation af og deltagelse i konference
ID: 4225563
Flest downloads
-
6742
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4542
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
3451
downloads
Projective mapping: variations and consequences
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet