Ida Steen

Ida Steen

Indskrevet ph.d.-studerende


  1. 2023
  2. Udgivet

    Evaluation of a sensory and cognitive online training tool for odor recognition in professional coffee tasters

    Steen, Ida, Münchow, M., Jensen, S., Kjaer, T. W., Waehrens, S. S. & Bredie, Wender, 2023, I: Journal of Sensory Studies. 38, 3, 20 s., e12819.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2020
  4. Udgivet

    Roasting conditions and coffee flavor: A multi-study empirical investigation

    Münchow, M., Alstrup, J., Steen, Ida & Giacalone, D., 2020, I: Beverages. 6, 2, 14 s., 29.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2019
  6. Sensory Intermediate

    Steen, Ida, 2019, 1 udg. Copenhagen: CoffeeMind Press. 73 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  7. 2018
  8. Udgivet

    SENSORY FOUNDATION

    Steen, Ida, 2018, 3 udg. CoffeeMind Press. 42 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  9. 2017
  10. Udgivet

    Influence of serving temperature on flavour perception and release of Bourbon Caturra coffee

    Steen, Ida, Wæhrens, S. S., Petersen, Mikael Agerlin, Münchow, M. & Bredie, Wender, 2017, I: Food Chemistry. 219, s. 61-68 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2016
  12. Udgivet

    "Quality does not sell itself": divergence between ‘objective’ product quality and preference for coffee in naïve consumers

    Giacalone, D., Fosgaard, Toke Reinholt, Steen, Ida & Münchow, M., 2016, I: British Food Journal. 118, 10, s. 2462-2474 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 168898323