Ylva Margareta Ardö
Professor emeritus
- 2010
- Udgivet
Lactobacillus helveticus i faste oste
Jensen, M. E. P., Varming, C., Vogensen, Finn Kvist, Petersen, Mikael Agerlin & Ardö, Ylva Margareta, 2010, I: Maelkeritidende. 22, s. 10-11 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Nordisk ostekursus
Ardö, Ylva Margareta, 2010, I: Maelkeritidende. 18, s. 3 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2008
- Udgivet
Nanoreologi af kasein: gul ost af koncentreret mælk - del II
Helstad, K., Rayner, M., Ardö, Ylva Margareta & Dejmek, P., 2008, I: Maelkeritidende. 121, 3, s. 54-56 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2007
- Udgivet
Savoury flavour i cheddar ost
Andersen, L. T., Ardö, Ylva Margareta, Bredie, Wender & Sørensen, N. K., 2007, I: Maelkeritidende. 1, s. 10-12 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Struktur og tekstur i modelsystemer: gul ost fra koncentreret mælk - del I
Karlsson, A. O., Ipsen, Richard & Ardö, Ylva Margareta, 2007, I: Maelkeritidende. 120, 20, s. 449-451 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- 2006
- Udgivet
Brug af Lactobacillus helveticus til udvikling af nye, spændende faste og halvfaste ostesorter
Jensen, M. E. P., Varming, C., Vogensen, Finn Kvist, Petersen, Mikael Agerlin & Ardö, Ylva Margareta, 2006, I: Maelkeritidende. 8, s. 190-193 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Mejeriingeniøruddannelsen & universitetsfusionerne
Ipsen, Richard, Christiansen, P. S. & Ardö, Ylva Margareta, 2006, I: Maelkeritidende. 119, 21, s. 514-515 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Samarbejde mellem videninstitutioner og virksomheder - gensidige interesser skaber ny viden: case
Ardö, Ylva Margareta, 2006, Konkurrenceevne, klynger og kompetencer: fødevareerhvervet som garant for vækst og velfærd i en global verden. København: Landbrugsraadet, s. 32 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Formidling
- Udgivet
Skånsom procesteknologi til fremstilling af mælkeproteinbaserede specialingredienser
Knudsen, J. C., Ardö, Ylva Margareta & Skibsted, Leif Horsfelt, 2006, I: Maelkeritidende. 10, s. 235-237 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Spiking as a method for quantification of aroma compounds in semi-hard cheeses
Petersen, Mikael Agerlin, Tammam, A. A. & Ardö, Ylva Margareta, 2006, Flavour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). <Forlag uden navn>, s. 221-224 4 s. (Developments in Food Science, Bind 43).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
ID: 4239930
Flest downloads
-
1273
downloads
Genome sequence of Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris strain T26, isolated from mesophilic undefined cheese starter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
1023
downloads
Genome sequences of two Leuconostoc pseudomesenteroides strains isolated from Danish dairy starter cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
747
downloads
Volatile compounds and amino acids in cheese powders made from matured cheeses
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet