Iben Lykke Petersen

Iben Lykke Petersen

Lektor

Medlem af:


    1. 2020
    2. Udgivet

      Amino Acid Composition of Novel Plant Drinks from Oat, Lentil and Pea

      Bonke, A., Sieuwerts, S. & Petersen, Iben Lykke, 2020, I: Foods. 9, 4, 13 s., 429.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Comparison of Faba Bean Protein Ingredients Produced Using Dry Fractionation and Isoelectric Precipitation: Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance

      Vogelsang-O’Dwyer, M., Petersen, Iben Lykke, Joehnke, M. S., Sørensen, J. C., Bez, J., Detzel, A., Busch, M., Krueger, M., O’Mahony, J. A., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2020, I: Foods. 9, 3, 24 s., 322.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. Udgivet

      Enhancing the nutritional profile of regular wheat bread while maintaining technological quality and adequate sensory attributes

      Hoehnel, A., Bez, J., Petersen, Iben Lykke, Amarowicz, R., Juśkiewicz, J., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2020, I: Food & Function. 11, 5, s. 4732-4751 20 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Udgivet

      Glutamine as an Ammonia Donor in Catabolism of the Glucosinolate, Sinalbin, in Biosynthesis of 4-Hydroxybenzylamine

      Frandsen, H. B., Sørensen, J. C., Petersen, Iben Lykke & Sørensen, H., 2020, I: Journal of Natural Products. 83, 2, s. 179-184

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      In Vitro Protein Digestibility and Fatty Acid Profile of Commercial Plant-Based Milk Alternatives

      Martinez-Padilla, E., Li, K., Frandsen, H. B., Joehnke, M. S., Vargas Bello Perez, Einar & Petersen, Iben Lykke, 2020, I: Foods. 9, 12, 17 s., 1784.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Protein-Rich Flours from Quinoa and Buckwheat Favourably Affect the Growth Parameters, Intestinal Microbial Activity and Plasma Lipid Profile of Rats

      Fotschki, B., Juśkiewicz, J., Jurgoński, A., Amarowicz, R., Opyd, P., Bez, J., Muranyi, I., Petersen, Iben Lykke & Llopis, M. L., 2020, I: Nutrients. 12, 9, 12 s., 2781.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    8. Udgivet

      Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance of Protein Isolates from Blue Lupin and White Lupin

      Vogelsang-O'Dwyer, M., Bez, J., Petersen, Iben Lykke, Joehnke, M. S., Detzel, A., Busch, M., Krueger, M., Ispiryan, L., O'Mahony, J. A., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2020, I: Foods. 9, 2, 24 s., 230.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 84108231