Iben Lykke Petersen

Iben Lykke Petersen

Adjunkt


  1. 2020
  2. Udgivet

    Amino Acid Composition of Novel Plant Drinks from Oat, Lentil and Pea

    Bonke, A., Sieuwerts, S. & Petersen, Iben Lykke, 2020, I : Foods. 9, 4, 13 s., 429.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Comparison of Faba Bean Protein Ingredients Produced Using Dry Fractionation and Isoelectric Precipitation: Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance

    Vogelsang-O’Dwyer, M., Petersen, Iben Lykke, Joehnke, Marcel Skejovic, Sørensen, J. C., Bez, J., Detzel, A., Busch, M., Krueger, M., O’Mahony, J. A., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2020, I : Foods. 9, 3, 24 s., 322.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Enhancing the nutritional profile of regular wheat bread while maintaining technological quality and adequate sensory attributes

    Hoehnel, A., Bez, J., Petersen, Iben Lykke, Amarowicz, R., Juśkiewicz, J., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2020, I : Food & Function. 11, 5, s. 4732-4751 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Glutamine as an Ammonia Donor in Catabolism of the Glucosinolate, Sinalbin, in Biosynthesis of 4-Hydroxybenzylamine

    Frandsen, H. B., Sørensen, J. C., Petersen, Iben Lykke & Sørensen, H., 2020, I : Journal of Natural Products. 83, 2, s. 179-184

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Techno-Functional, Nutritional and Environmental Performance of Protein Isolates from Blue Lupin and White Lupin

    Vogelsang-O'Dwyer, M., Bez, J., Petersen, Iben Lykke, Joehnke, Marcel Skejovic, Detzel, A., Busch, M., Krueger, M., Ispiryan, L., O'Mahony, J. A., Arendt, E. K. & Zannini, E., 2020, I : Foods. 9, 2, 24 s., 230.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2018
  8. Udgivet

    The impact of newly produced protein and dietary fiber rich fractions of yellow pea (Pisum sativum L.) on the structure and mechanical properties of pasta-like sheets

    Muneer, F., Johansson, E., Hedenqvist, M. S., S. Plivelic, T., Markedal, K. E., Petersen, Iben Lykke, Sørensen, J. C. & Kuktaite, R., 2018, I : Food Research International. 106, s. 607-618 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2011
  10. Udgivet

    The use of environmental metabolomics to determine glyphosate level of exposure in rapeseed (Brassica napus L.) seedlings

    Petersen, Iben Lykke, Tomasi, Giorgio, Sørensen, H., Boll, Esther Sørensen, Hansen, Hans Chr. Bruun & Christensen, Jan H., 2011, I : Environmental Pollution. 159, 10, s. 3071-3077 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2009
  12. Udgivet

    Biomarkers in herbicide exposed plants

    Petersen, Iben Lykke, 2009, Frederiksberg: Department of Basic Sciences and Environment, University of Copenhagen.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  13. 2008
  14. Udgivet

    A fast and gentle method for the isolation of myrosinase complexes from Brassicaceous seeds

    Bellostas Muguerza, N., Petersen, Iben Lykke, Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2008, I : Journal of Proteomics. 70, 6, s. 918-925 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  15. 2007
  16. Udgivet

    Metabolic effects in rapeseed (Brassica napus L.) seedlings after root exposure to glyphosate

    Petersen, Iben Lykke, Hansen, Hans Chr. Bruun, Ravn, H. W., Sørensen, J. C. & Sørensen, H., 2007, I : Pesticide Biochemistry and Physiology. 89, 3, s. 220-229 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 84108231