Carsten Peter Sørensen

Carsten Peter Sørensen

administrationschef


Udgivelsesår:
Alle
  1. 2007
  2. Udgivet

    Forskerne laver mad på højtryk

    Orlien, Vibeke & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 10-11 2 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. Udgivet

    Forskning er en vigtig råvare i fremtidens mad

    Bertelsen, Grete & Sørensen, Carsten Peter, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 3 1 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  4. Udgivet

    Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere

    Thostrup, L. (red.), Bjerno, G. L. (red.), Aabo, C. (red.), Jensen, M. V. S. (red.), Bertelsen, Grete (red.) & Sørensen, Carsten Peter (red.), 2007, Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer. 23 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  5. Udgivet

    Knap 100 studerende er startet på fødevarevidenskab-uddannelsen

    Sørensen, Carsten Peter, 2007, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 9, s. 4 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  6. Udgivet

    Nye fødevareuddannelser skal give industrien endnu bedre arbejdskraft

    Sørensen, Carsten Peter, 2007, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 11, s. 18-19 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 6127012