Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Xiaolu Geng

Xiaolu Geng

Adjunkt

Primære forskningsområder

  • Samling af enzymatisk modificeret proteinfraktioner i nanorør.
  • Mikro- og nanostruktur af mejeriprodukter.
  • Rheologi af valleproteingeler og ost.
  • Biofysiske teknikker i fødevaresystem.
  • Rensning af valleprotein (pilotskala).
  • Dannelse af ostemasse og synerese

Aktuel forskning

PhD projekt: “Nanotubes from partially hydrolysed α-lactalbumin: formation, structural aspects, and gelation over a wide range of pH”.

Vejleder: Richard Ipsen og Jeanette Otte

Undervisnings- og vejledningsområder

2011 and 2012: Dairy product technology  (ansvarlig for laboratorieøvelser i emnet om mælkepulver).
2014 and 2015: E-learning kurset  “Introduction to dairy technology” (mælkepulver og smør).
2015: Cheese technology  (Forelæsning: cheese curd formation, syneresis).  

ID: 6461142