Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
Standard
Kemien bag fødevarekvaliteten : del 2. / Orlien, Pia Vibeke; Carlsen, Charlotte Uglebjerg.
I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry, Nr. 1, 2006, s. 10-12.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
Harvard
Orlien, PV & Carlsen, CU 2006, 'Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2', Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry, nr. 1, s. 10-12.
APA
Orlien, P. V., & Carlsen, C. U. (2006). Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2. Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry, (1), 10-12.
Vancouver
Orlien PV, Carlsen CU. Kemien bag fødevarekvaliteten: del 2. Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 2006;(1):10-12.
Author
Bibtex
@article{42efd6b0a1c011ddb6ae000ea68e967b,
title = "Kemien bag f{\o}devarekvaliteten: del 2",
author = "Orlien, {Pia Vibeke} and Carlsen, {Charlotte Uglebjerg}",
year = "2006",
language = "Dansk",
pages = "10--12",
journal = "Plus Proces",
issn = "0902-5057",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "1",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Kemien bag fødevarekvaliteten
T2 - del 2
AU - Orlien, Pia Vibeke
AU - Carlsen, Charlotte Uglebjerg
PY - 2006
Y1 - 2006
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 10
EP - 12
JO - Plus Proces
JF - Plus Proces
SN - 0902-5057
IS - 1
ER -
ID: 8008012