Influence of packaging and storage time on aroma compounds of minimally processed lettuce

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelAdvantages and challenges in flavor chemistry and biology : proceedings of the 9th Wartburg Symposium
RedaktørerThomas Hofmann, Wolfgang Meyerhof, Peter Schieberle
Antal sider5
ForlagDeutche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Publikationsdato2011
Sider305-309
ISBN (Trykt)978-3-938896-38-9
StatusUdgivet - 2011
BegivenhedWartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology - Eisenach, Tyskland
Varighed: 13 apr. 201016 apr. 2010
Konferencens nummer: 9

Konference

KonferenceWartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology
Nummer9
LandTyskland
ByEisenach
Periode13/04/201016/04/2010

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 37661626