Influence of packaging and storage time on aroma compounds of minimally processed lettuce
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Dokumenter
- Influence of packaging and storage time on aroma compounds of minimally processed lettuce
Forlagets udgivne version, 5,49 MB, PDF-dokument
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | Advantages and challenges in flavor chemistry and biology : proceedings of the 9th Wartburg Symposium |
Redaktører | Thomas Hofmann, Wolfgang Meyerhof, Peter Schieberle |
Antal sider | 5 |
Forlag | Deutche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie |
Publikationsdato | 2011 |
Sider | 305-309 |
ISBN (Trykt) | 978-3-938896-38-9 |
Status | Udgivet - 2011 |
Begivenhed | Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology - Eisenach, Tyskland Varighed: 13 apr. 2010 → 16 apr. 2010 Konferencens nummer: 9 |
Konference
Konference | Wartburg Symposium on Flavor Chemistry & Biology |
---|---|
Nummer | 9 |
Land | Tyskland |
By | Eisenach |
Periode | 13/04/2010 → 16/04/2010 |
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 37661626