Influence of light exposure after harvest on aroma profile of apples - Ildrød Pigeon

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

OriginalsprogEngelsk
TitelRecent advances in food and flavor chemistry : food flavors and encapsulation, health benefits, analytical methods, and molecular biology of functional foods
RedaktørerC.-T. Ho, C.J. Mussinan, F. Shahidi, E. Tratras Contis
Antal sider3
ForlagRoyal Society of Chemistry
Publikationsdato2010
Sider218-220
ISBN (Trykt)978-1-84755-201-3
ISBN (Elektronisk)978-1-84973-178-2
StatusUdgivet - 2010
BegivenhedInternational Flavor Conference (2009) - Skiathos, Grækenland
Varighed: 25 maj 200929 maj 2009
Konferencens nummer: 12

Konference

KonferenceInternational Flavor Conference (2009)
Nummer12
LandGrækenland
BySkiathos
Periode25/05/200929/05/2009

ID: 186062375