Degradation of proteins during the fermentation of African locust bean (Parkia biglobosa) by strains of Bacillus subtilis and Bacillus pumilus for production of Soumbala
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Journal of Applied Microbiology |
Vol/bind | 94 |
Udgave nummer | 3 |
Sider (fra-til) | 396-402 |
Antal sider | 7 |
ISSN | 1364-5072 |
Status | Udgivet - 2003 |
Bibliografisk note
Kode for udgivelsesland: 'us' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique\', \'Départment de Technologie Alimentaire\', \'Levnedsmiddelmikrobiologi\', \'Biocentrum-DTU\', \'Biochemistry and nutrition\', \'Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique\', \'Départment de Technologie Alimentaire\', \'Levnedsmiddelmikrobiologi\''
ID: 7865043