Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Standard

Calcium i mælk : proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning. / Orlien, Pia Vibeke; Skibsted, Leif Horsfelt.

I: Maelkeritidende, Nr. 16, 2006, s. 371-373.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Harvard

Orlien, PV & Skibsted, LH 2006, 'Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning', Maelkeritidende, nr. 16, s. 371-373.

APA

Orlien, P. V., & Skibsted, L. H. (2006). Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning. Maelkeritidende, (16), 371-373.

Vancouver

Orlien PV, Skibsted LH. Calcium i mælk: proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning. Maelkeritidende. 2006;(16):371-373.

Author

Orlien, Pia Vibeke ; Skibsted, Leif Horsfelt. / Calcium i mælk : proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning. I: Maelkeritidende. 2006 ; Nr. 16. s. 371-373.

Bibtex

@article{ce11aac0a1c011ddb6ae000ea68e967b,
title = "Calcium i m{\ae}lk: proteinbindingens teknologiske og ern{\ae}ringsm{\ae}ssige betydning",
author = "Orlien, {Pia Vibeke} and Skibsted, {Leif Horsfelt}",
year = "2006",
language = "Dansk",
pages = "371--373",
journal = "Maelkeritidende",
issn = "0024-9645",
number = "16",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Calcium i mælk

T2 - proteinbindingens teknologiske og ernæringsmæssige betydning

AU - Orlien, Pia Vibeke

AU - Skibsted, Leif Horsfelt

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 371

EP - 373

JO - Maelkeritidende

JF - Maelkeritidende

SN - 0024-9645

IS - 16

ER -

ID: 8023274