Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Coronavirus
Dansk
/
English
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efter- og videreuddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Hudprøver fra 3.000 patienter skal gøre os klogere på psoriasis og eksem
16.02.2021
Mælkevejen kan myldre med planeter med oceaner og kontinenter som Jordens
12.02.2021
Olivia skaber værdi for et af verdens største rådgivningshuse
10.02.2021
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde
Forskningssamarbejde
Internationale alliancer
Innovation og entreprenørskab
Alumni
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer
For skoler og gymnasier
Om KU
Organisation
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Vis søgemuligheder
Institut for Fødevarevidenskab
Kalender
Om instituttet
Fødevareforskning på KU FOOD
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Administrationen
Mikrobiologi og fermentering
Ingrediens- og Mejeriteknologi
Kemometri og analytisk teknologi
Design og forbrugeradfærd
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Ansatte
Fordærvet kød på din pizza
Presse/medie
26/05/2005
Referencer
Fordærvet kød på din pizza
B.T.
ID: 175067232