Wender Bredie

Wender Bredie

Professor

Medlem af:


    1. 2015
    2. Udgivet

      Aroma of wheat porridge and bread-crumb is influenced by the wheat variety

      Starr, G., Hansen, Åse Solvej, Petersen, Mikael Agerlin & Bredie, Wender, 2015, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 63, 1, s. 590-598 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Growth performance, meat quality and carcass composition of broilers fed rapeseed-enriched diets

      Karlsson, A. H., Bredie, Wender, Petersen, Mikael Agerlin, Lange, Belinda, Danielsen, Bente Pia, Petersen, J. S., Katholm, A. & Dickow, M. S., 2015.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    4. Udgivet

      Human visual evoked potentials are enhanced by long-term visuo-gustatory conditioning

      Viemose, I., Liljendahl, C., Laugesen, J. L., Møller, P., Bredie, Wender & Christoffersen, G. R. J., 2015, I: Chemical Senses. 40, 3, s. 269 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

    5. Udgivet

      Initial liking influences the development of acceptance learning across repeated exposure to fruit juices in 9–11 year-old children

      Hartvig, D. L., Hausner, H., Wendin, Karin Maria Elisabet, Ritz, C. & Bredie, Wender, 2015, I: Food Quality and Preference. 39, s. 228-235 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Instrumental and sensory characterisation of Solaris white wines in Denmark

      Liu, J., Toldam-Andersen, Torben, Petersen, Mikael Agerlin, Zhang, S., Arneborg, Nils & Bredie, Wender, 2015, I: Food Chemistry. 166, s. 133-142 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    7. Udgivet

      Promoting animal welfare from the retailers fridge: cue attributes linked to purchase of fresh chicken meat

      Brisk, H. M., Kristensen, H. H., Dandanell, C. G., Karlsson, A. H., Perez-Cueto, Federico J.A. & Bredie, Wender, 2015.

      Publikation: KonferencebidragPosterForskning

    8. Udgivet

      SMAG - Skønne Måltider til Alle Gamle: Hvidbog om nærende måltider med kulinarisk kvalitet til ældre

      Bügel, Susanne Gjedsted, Bredie, Wender, Jensen, A. B., Jensen, Jørgen Dejgård, Petersen, C. B., Leth, K., Beck, A. M. & Langer, J. W., 2015, København: Københavns Universitet og Madkulturen. 153 s.

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningfagfællebedømt

    9. Udgivet

      Situational appropriateness of beer is influenced by product familiarity

      Giacalone, D., Frøst, Michael Bom, Bredie, Wender, Pineau, B., Hunter, D. C., Paisley, A. G., Beresford, M. K. & Jæger, S. R., 2015, I: Food Quality and Preference. 39, s. 16-27 12 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      Smagens fysiologi

      Bredie, Wender, Meyer, C. & Møller, P., 2015, Menneskets ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 4 udg. Munksgaard , s. 275-284 10 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    ID: 4225563