Wender Bredie
Professor
A forced-choice pictographic method to measure food texture preferences in preschool and school-aged children
Chow, Ching Yue (Oplægsholder), Skouw, S. (Andet), Bech, A. C. (Andet), Olsen, Annemarie (Andet) & Bredie, Wender (Andet)
15 sep. 2022Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
A multi-sensory stimuli approach to study flavour perception
Bredie, Wender (Foredragsholder)
22 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
A multi-sensory stimuli aproach to study flavour perception
Bredie, Wender (Foredragsholder)
21 jun. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Acrylamide in foods (Susanne Vingborg Hedegaard)
Bredie, Wender (Deltager)
1 jun. 2007Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Ekstern undervisning og censoraktivitet
Biases in sensory assessment panels
Bredie, Wender (Foredragsholder)
27 nov. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
COST 921 (Ekstern organisation)
Bredie, Wender (Medlem)
1 jan. 2003 → 12 jul. 2031Aktivitet: Medlemskab - typer › Medlemskab af udvalg, råd og nævn
Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas
Bredie, Wender (Foredragsholder)
12 apr. 2011 → 13 apr. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Consumer preferences in Denmark
Bredie, Wender (Foredragsholder)
5 sep. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Consumer-based product profiling: application of partial napping for sensory characterization of Danish beers
Bredie, Wender (Foredragsholder)
23 maj 2011 → 24 maj 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Department of Food Science and Sensory Science at KVL
Bredie, Wender (Foredragsholder)
29 nov. 2006Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4225563
Flest downloads
-
6742
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4542
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
3451
downloads
Projective mapping: variations and consequences
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet