Vibeke Orlien

Vibeke Orlien

Lektor

Medlem af:


    1. Udgivet

      High pressure treatment of brine enhanced pork semitendinosus: effect on microbial stability, drip loss, lipid and protein oxidation, and sensory properties

      Grossi, A. B., Bolumar Garcia, J. T., Søltoft-Jensen, J. & Orlien, Vibeke, 2014, I: Innovative Food Science and Emerging Technologies. 22, s. 11-21 11 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    2. Udgivet

      Mechanisms of radical formation in beef and chicken meat during high pressure processing evaluated by electron spin resonance detection and the addition of antioxidants

      Bolumar Garcia, J. T., Andersen, Mogens Larsen & Orlien, Vibeke, 2014, I: Food Chemistry. 150, s. 422-428 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    3. Udgivet

      Spectroscopic studies on the effect of high pressure treatment on the soluble protein fraction of porcine longissimus dorsi

      Bak, K. H., Thulstrup, Peter Waaben & Orlien, Vibeke, 2014, I: Food Chemistry. 148, s. 120-123 4 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

    ID: 4226516