Richard Ipsen

Richard Ipsen

Professor

  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 25Fax: +45 35 33 31 90

  1. 2008
  2. Udgivet

    Danish fruit vinegars: starting a high quality production

    Ipsen, Richard, 2008, Sino-european traditional fermentation food symposium. s. 46 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Exopolysaccharides (EPS) in fermented dairy products

    Ipsen, Richard, 2008, Sino-european traditional fermentation food symposium. s. 25 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Food rheology: a personal view of the past and future

    Ipsen, Richard, 2008, I: Annual Transactions - The Nordic Rheology Society. s. 29-36 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Increased Cheese Yield Through Application of Phospholipase: Elucidating the Mechanism and the Influence of Adding Extra Phospholipids to Cheese Milk

    Ipsen, Richard, Diemer, S. K., Lilbæk, H., Nielsen, P. M. & Høier, E., 2008. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  6. Udgivet

    Infusion pasteurization of milk: Influence on the viscosity and casein micelle size

    Hougaard, Anni Bygvrå & Ipsen, Richard, 2008. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  7. Udgivet

    Infusion pasteurization of whole milk and skim milk: influence on viscosity and particle size

    Hougaard, Anni Bygvrå & Ipsen, Richard, 2008, I: Annual Transactions - The Nordic Rheology Society. s. 215 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Primary Proteolysis in Concentrated Casein Systems with Added Whey Protein

    Karlsson, A. O., Ipsen, Richard & Ardö, Ylva Margareta, 2008. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    Relating the microstructure of pectin and carrageenan in dairy desserts to rheological and sensory characteristics

    Arltoft, D., Madsen, F. & Ipsen, Richard, 2008, I: Food Hydrocolloids. 22, 4, s. 660-673 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Relative influence of a-lactalbumin and ß-lactoglobulin on the viscosity of whey protein solutions

    Andersen, J. G., Ipsen, Richard & Karlsson, A. O., 2008, I: Annual Transactions - The Nordic Rheology Society. s. 175-178 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Reologi afslører fødevarers struktur og kvalitet

    Ipsen, Richard, 2008, I: Plus Proces - Process Technology in Food Chemical and Pharmaceutical Industry. 7/8, s. 12-15 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 4231815