Richard Ipsen

Richard Ipsen

Professor

  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 25Fax: +45 35 33 31 90

  1. 2002
  2. Udgivet

    Gelation of whey protein induced by high pressure

    Ipsen, Richard, Olsson, K., Skibsted, Leif Horsfelt & Qvist, K. B., 2002, I: Milchwissenschaft. 57, 11-12, s. 650-653 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The danish dairy science and technology M.Sc. program: Goes international

    Qvist, K. B. & Ipsen, Richard, 2002, I: Danish Dairy & Food Industry - Worldwide. 2002, s. 74-75 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4231815