Richard Ipsen

Richard Ipsen

Professor

  • Mejeri, kød og planteproduktteknologi

    Levnedsmiddelbygning, Bygning: 74-5-R577

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 25Fax: +45 35 33 31 90

  1. 1997
  2. Udgivet

    Controlled stress rheometry compared with formagraph measurements for characterization of the enzyme induced gelation of whey proteins at various pH

    Ipsen, Richard, Otte, Jeanette & Schumacher, E., 1997, I: Annual transactions of the Nordic Rheology Society. 5, s. 48-50 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  3. Udgivet

    Enzymatisk induceret geldannelse af valleprotein: et reologisk studie

    Ipsen, Richard, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 213 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Uniaxial compression of gels made from protein and kappa-carrageenan

    Ipsen, Richard, 1997, I: Journal of Texture Studies. 28, s. 405-419 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4231815